Weer aan de slag

Ik ben deze dagen aan het sporten. Quarantaine heeft niet zo goed gedaan voor mijn buikje. Ik beweeg veel minder dan eerst. Nu zit ik thuis op een stoel en misschien loop ik een rondje door het huis. Maar daar blijft het dan ook bij. Eerst liep je nog naar school of moest je ergens heen fietsen misschien wel shoppen of naar musea. In ieder geval bewoog je. Het enige wat ik nu doe is zitten en niet bewegen, niet eens een klein beetje.

De calorietjes eraf

Op deze manier dacht ik dan ook thuis work-outs te gaan doen. Ik keek naar video’s op youtube en instagram. Hier zag ik dan allemaal oefeningen die ik dan uit zou moeten voeren. En ik kan je vertellen dat het heel erg vermoeiend was. Ik heb liever op de bank hangen en netflix kijken met een zak chips naast me. Helaas werkt dat niet als je wil afvallen. Ook zou ik dus gezonder moeten eten. Nu ik thuis zit kan ik telkens een snack uit de kast pakken wanneer ik wil. Ook niet echt heel handig als je juist de calorietjes eraf wil en niet erbij.

Voorbereiding voor het sporten

Het zal dan ook nog een lange weg zijn. Ik besloot er gewoon helemaal voor te gaan. Ik zal er gewoon helemaal induiken. Daar was wel wat shoppen voor nodig (het leuke deel van sporten hihi). Ik ging sportkleding kopen en nieuwe sportschoenen. Ik kocht binnen en buiten sportschoenen. Ik vond het een beetje vies om met schoenen van buiten binnen te sporten. Dus dan maar twee paar kopen. Ook kocht ik een trampoline om op te trainen. Ik zag veel mensen dit doen. Het zag er leuk en effectief uit. Dus ik dacht waarom niet.

Leuk en handig

Op godu-tuin.nl zag ik allemaal verschillende trampolines. Mijn oog ging naar een salta trampoline. Dit is een kleine trampoline met een vasthoud gedeelte erbij. Zo kon ik lekker springen en sporten tegelijkertijd. Toch een leuke manier om te sporten. Deze vond ik snel en gemakkelijk door de filter functies op de website. Hier kon je filteren op prijs, materialen, kleuren en nog meer. Ook staan deze trampolines voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Alles wast je wil van een trampoline. Ik wil natuurlijk niet gewond raken vandaar dat ze goed letten op de veiligheid. Ook betaal je voor kwaliteit en wil je dat ook terug zien in de trampoline en ook dat was aanwezig. Daarnaast is duurzaamheid ook van belang. Ik zelf vindt het milieu ook erg belangrijk. Dus ook gelukkig staan salta trampolines daar ook voor in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *