Voel je sexy op je eigen manier

Of je je nu helemaal comfortabel voelt in jouw lichaam of er net iets meer moeite mee hebt. Je moet je ten allen tijden een keer sexy voelen. Of dat nu in lingerie is voor kleinere maten of juist in grote maten lingerie, elk lichaam is mooi. En daarom kan dus ook elk lichaam sexy zijn. Maar ondanks dat je je sexy wilt voelen met een maatje meer of minder. We weten allemaal dat er voor- en nadelen aan elk lichaam zit. Die gaan we bespreken en dan gaan we ook zeker benadrukken hoe mooi elk lichaam wel niet is. 

 

Grote maten, een maatje meer, gewoon meer om te knuffelen

Dat het ideaal beeld in de wereld maatje zo min mogelijk is, dat is eigenlijk niets nieuws meer. En eigenlijk heel frustrerend omdat het beeld van de mens door de jaren heen helemaal veranderd is en er steeds meer mensen met een maatje meer (volgens de sociale media) zijn. Terwijl maat 40 gewoon een normale maat is. En eigenlijk 42 en 44 hier in Nederland ook een veel voorkomende maat is. Dus dat we allemaal maatje 34 of kleiner moeten hebben is grote onzin. Dus lees je het goed. Grote onzin dus. Maar we weten ook dat wanneer je bijvoorbeeld moeilijker een mooie bh kan kopen. Want soms blijft het een struggle om een mooie bh grote maten te vinden. Net alsof ze niet bestaan. Maar geloof me, ze bestaan wel. Je moet alleen een beetje meer zoeken.

 

Een maatje minder, nee geen skelet maar mooi slank

Ja ook slanken mensen kunnen het moeilijk krijgen. Want vaak horen ze wel de opmerking of ze wel goed voor zichzelf zorgen en eten. Terwijl sommige slanken mensen kunnen blijven eten en nooit genoeg krijgen. Dus ook dit heeft zeker wat nadelen. Maar zolang jij je goed voelt in je lichaam is er helemaal niets aan de hand. Want uiteindelijk moet jij tevreden zijn met jezelf en als iemand zegt dat je moet veranderen. Dan met opgeheven hoofd weg lopen. Want waarom zou je voor iemand gaan veranderen. De kans is groot dat ze dat voor jou ook niet gaan doen. Dus jij ook zeker niet voor hen.

 

Dus wil jij je sexy voelen met een maatje meer of minder? Zorg er dan vooral voor dat je tevreden bent met jezelf. Want wanneer je dat bent, dan straal je dat ook uit en dan wordt je eigenlijk al automatisch sexy.