Snel, makkelijk en voordelig je auto verkopen

Stel, u wilt uw auto verkopen, wat is de makkelijkste manier hiervoor waarbij u de beste verkoopprijs voor uw auto ontvangt? Dat is natuurlijk online je auto verkopen particulier. Dat wist u al, maar wist u dat er een website is, die alles voor u doet, tot aan de financiële afhandeling en de overdracht van de auto? Bynco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in auto verkopen particulier. Hoe dat werkt leest u hieronder.

Bynco in vogelvlucht

Op de site van Bynco kunt u het kenteken van uw auto invullen en ontvangt u kort daarna een waarde indicatie van uw auto. Als u deze prijs akkoord vindt, zal Bynco  bij u thuis een volledige inspectie aan uw auto laten uitvoeren door een onafhankelijke expert. Deze expert bekijkt de auto grondig en maakt diverse mooie  foto’s van uw auto. Deze inspectie is niet gratis, maar kost € 150. Dan denkt u waarschijnlijk, voordelig is dat niet, maar u zal zien dat een auto met een volledig inspectierapport veel sneller verkocht wordt, voor een veel hogere verkoopprijs. Waarom zal u denken, dat is omdat mensen meer vertrouwen hebben in een auto die volledig gecontroleerd is. Als klap op de vuurpijl geeft Bynco ook nog eens 180 dagen garantie op uw auto! Bynco bepaald na de inspectie samen met u de beste verkoopprijs. Als deze verkoopprijs u aanstaat gaat Bynco uw auto verkopen particulier.

Je hoeft bijna niets te doen

Wat gebeurt er nu? Bynco plaatst een mooie professionele advertentie met diverse foto’s én zij beantwoorden vragen van mogelijke kopers. Wanneer zij een koper gevonden hebben, nemen zij contact met u op om de verkoopprijs met u te bespreken. Wanneer u hiermee akkoord gaat, brengt Bynco u met de koper in contact  en handelt u het zelf de verkoop financieel en administratie af met de koper. Hoe makkelijk kan het zijn?

Full Operational Lease bij superlease

Elektrisch laden via organisatie Yeetpower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *