Snel en gemakkelijk met een cube elektrische fiets

Nederlanders houden steeds meer van luxe en gemak. Tegenwoordig zijn er namelijk vele elektronische gemakken te verkrijgen, waar we dan ook graag gebruik van willen maken. We maken gebruik van hoverboards, elektrische steppen, elektrische skateboards, maar is er één die er toch echt tussenuit springt, de elektrische fiets! Waar we vroeger nog altijd door weer en wind onze eigen kracht gebruikten, kiezen we nu toch liever voor de elektrische fiets, In dit blog zullen we je er meer over vertellen, zo ook over de cube elektrische fiets!

Nederland en fietsen, een nieuwe generatie?

Als Nederland zijn we het land van de fietsen. In ons land zijn er veel meer fietsen te vinden dan inwoners, bijna twee keer zoveel! Waar we vroeger door weer en wind onze eigen krachten gebruiken om onszelf van A naar B te vervoeren, lijkt er nu toch een nieuwe generatie te komen. Een aantal jaar geleden kwamen er elektrische fietsen op de markt, die vooral bedoeld waren voor ouderen. Ouderen konden hierdoor beschikken over een elektrische aandrijving, wat het trappen gemakkelijker kon maken.

Tegenwoordig zien we bijna in ieder model een elektrische variant. Door het gemak van elektrisch rijden maken we nu ook gebruik van een elektrische motor wanneer we sneller of langzamer willen gaan fietsen. 

Een cube elektrische fiets

Waar we een aantal jaren geleden alleen elektrische fietsen voor ouderen konden vinden die in één model te verkrijgen waren, zijn er nu verschillende soorten elektrische fietsen verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er elektrische fietsen te verkrijgen voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen, terwijl hier ook nog vele soorten in te vinden zijn. Wanneer je op zoek bent naar een snelle en sportieve elektrische fiets, is een cube elektrische fiets misschien iets voor jou! 

Een cube elektrische fiets is een fiets die is uitgebalanceerd op de behoefte van de fietser. De fiets beschikt bijvoorbeeld over vele versnellingen en bevindt de motor zich altijd in het midden. Door de middenmotor kan er een juiste aandrijving worden gegeven aan de fiets, waardoor je altijd de gewenste snelheid kunt bereiken!

Snel, veilig en verantwoord

Met een cube elektrische fiets rijd je snel, veilig en verantwoord. Door de verschillende versnellingen rijd je gemakkelijk op een gewenste snelheid, zonder dat je hier altijd hard voor zou moeten trappen. De actieradius van een cube elektrische fiets is zo’n 80 tot 150 kilometer, waarna je de accu zult moeten vervangen. De cube elektrische fiets wordt geleverd met 2 accu’s, waardoor je de fiets altijd van een opgeladen accu kunt voorzien!

De cube elektrische fiets is ideaal te gebruiken om lange afstanden te fietsen, voor woon- werkverkeer, maar zijn er tegenwoordig ook zelfs cube elektrische bakfietsen te vinden! Met de elektrische bakfietsen breng je de kinderen gemakkelijk naar school, zonder dat je hier erg veel voor zou moeten trappen. Ideaal dus!