Besparen op je nieuwe badkamer doe je zo!

Is jouw badkamer toe aan een verbouwing, maar wil je hier niet te veel geld voor kwijt zijn? Op een bepaald punt in ons leven hebben we hier allemaal wel eens mee te maken gehad, toch? Het is volkomen begrijpelijk, maar soms wel lastig om te realiseren. Daarom staan in dit blog een paar tips op een rij om jou te helpen bij het pimpen van jouw badkamer, voor een concurrerende prijs. Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Tip 1: weet wat je wil

Voordat je begint met het bezoeken van allerlei woonboulevards, is het handig dat je alvast een idee hebt van wat je in jouw nieuwe badkamer wilt opnemen. Wil je enkel een nieuw badkamermeubel of toilet? Of wil je de badkamer volledig strippen, nieuwe tegels en vloer leggen en een bad laten plaatsen? Wat je ook wil, zorg dat je er een duidelijk beeld van hebt voordat je jezelf gaat oriënteren op het uiterlijk ervan.

Dingen waar je aan kan denken zijn bijvoorbeeld het thema van de badkamer. Wil je een moderne badkamer, duurzaam of groene badkamer?

Ook kan je kijken naar de ruimte van jouw badkamer. Wat wil je ermee doen maar misschien nog wel belangrijker, wat kán je ermee doen? Misschien wil je wel een douchewand bij www.douche-concurrent.nl halen, maar vind degene met wie je samenwoont het een beter idee om een bad te nemen. Overleg en stem het met elkaar af. Zodra je dit inzichtelijk hebt gemaakt kan je gaan oriënteren!

Tip 2: bezoek de winkels, maar oriënteer je ook online!

Dit niet alleen omdat het makkelijker is om vanaf de bank te kijken naar de ontwerpen van jouw nieuwe badkamer, maar meer omdat de mogelijkheden eindeloos zijn! Op de woonboulevard is het namelijk lastig om te ‘filteren’ op producten die jij echt wil. Terwijl je online gemakkelijk kan zoeken naar jouw product in combinatie met het thema of de stijl en voilà, de perfecte badkamer is in een wink samengesteld.

Zodra je weet waar je heen moet om de producten te halen, kan je eventueel ook de showroom bekijken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan als het product binnenkomt omdat je het product al eens eerder gezien hebt of jezelf hebt laten informeren door een medewerker.

Een ander voordeel van online oriënteren is dat je kunt kijken naar de goedkoopste optie. Deze heb je zo gevonden, mits je goed kan zoeken!

Hopelijk heb je iets aan deze tips en kan jij nu ook zelf een nieuwe badkamer voor een prikkie laten maken!