Alternatieven voor een bad

Stel, je wilt graag iets hebben om na een lange dag werken in te kunnen ontspannen. Maar je bent geen fan van een bad in je badkamer, welke andere mogelijkheden heb je dan? In deze tekst zullen verschillende opties besproken worden, want ieder heeft zo zijn eigen smaak. De ene houd meer van een hottub en de ander wilt graag een sauna.

Mogelijkheden voor in een badkamer

Als eerste gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden die je kan installeren in de badkamer. Een alternatief voor een bad in de badkamer is een luxe uitgeruste douche met stoel erin. Deze neemt niet veel plaats in en kan er toch gezeten worden. Helaas is deze stoel vaak niet heel comfortabel. Een andere optie is een mini sauna in de badkamer. Veel Badkamers kunnen worden omgebouwd zodat een deel van de badkamer gebruikt kan worden als sauna. Sauna’s zijn er in veel verschillende maten waardoor ze bijna in elke badkamer wel passen. Een sauna kan ook zo aangepast worden dat het voldoet aan de individuele wensen van een klant.

Mogelijkheden voor buiten de badkamer

Naast dat je iets in je badkamer kan bouwen kan je ook iets soortgelijks maken buiten de badkamer. Een voorbeeld hiervan kan zijn een kunststof hottub of jacuzzi. Het verschil tussen deze twee is dat een hottub van hout is gemaakt en een jacuzzi dat niet hoeft te zijn. Een hottub en jacuzzi kunnen in de tuin (of in sommige gevallen in badkamers) worden geïnstalleerd. Dit zijn hele comfortabele, grote badkuipen waar met meer mensen tegelijkertijd in gezeten kan worden. Een hottub of jacuzzi kunnen ook helemaal op de wensen van de klant worden gemaakt. De temperatuur, de grote, lichten en alle andere opties kunnen worden gepersonaliseerd. Dus als je een bad buiten de badkamer wilt hebben kan het van pas komen om hier even goed onderzoek naar te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *